E-TWİNNİNG PROJE ÇALIŞMAMIZ DEVAM EDİYOR

Okulumuz 2/C sınıf öğretmeni Suna ÖZBERK KABA ’nın proje ortaklarıyla yürüttüğü’’ HİKAYELERLE MATEMATİK ÖĞRETİMİ - TEACHING MATHEMATICS IN STORIES’’  e-TWİNNİNG projesi Aralık 2023’ te Ulusal Destek Servisi tarafından onaylanarak başlamış olup faaliyetlerine devam etmektedir. Proje 10 Türk,1 Azeri ve 1 Rumen ortak olmak üzere 12 ortaktan oluşmaktadır.

Projede 6-11 yaş öğrencilerinin matematik derslerine aktif katılmalarının sağlanması, problem çözmeyi gerçek hayata yakın hikayeler ve hikayelerdeki karakterlerle, hayal güçlerini arttırarak kolay hale getirerek ve teknoloji araçlarıyla matematiği ilişkilendirerek web 2.0 araçlarını aktif kullanabilmeleri hedeflenmiştir. Proje Mayıs ayında  tamamlanacaktır.

2/C Sınıfı öğrecilerine ve öğretmenlerine proje çalışmalarında başarılar dileriz.

15.02.2024 77

12-02-202412-02-2024